+40 722 619 157

BLOG

SALOANE EVENIMENTE BUCUREȘTI - AȘA DA

Scris la 6 februarie 2021 de MC Geanina

În articolul de astăzi dorim să împărtășim cu voi lista celor mai apreciate saloane de evenimente din București și zonele limitrofe, saloane cărora le-am pășit pragul.

În 2008 când ne-am început activitatea, nu erau deschise foarte multe saloane de evenimente, astfel că 3-4 ani, ne-am desfășurat activitatea în cele existente la acel moment. De prin 2012 însă, saloanele de evenimente s-au înmulțit, iar în ceea ce privește capitala și zonele limitrofe, în acest moment puteți alege cu lejeritate unde doriți să vă organizați nunta sau botezul, în funcție de preferințe: în interior vs în aer liber, cu meniu clasic vs bufet, buget law cost & lux, cu scenă vs fără scenă șamd.

Astăzi trecem în revistă câteva saloane de evenimente la care am fost (nu doar o dată), și pe care vi le recomandăm cu bucurie:

Restaurant Vulturul

Pe primul loc în preferințele noastre, este Restaurant Vulturul. Restaurantul este deschis din anul 1997 și este renumit pentru preparatele delicioase și serviciile ireproșabile (atât a la carte, cât și pe partea de evenimente). Restaurantul dispune de mai saloane pentru evenimente, cu capacitate de la 20 la 150 de persoane. Am petrecut de zeci de ori la acest restaurant, atât în calitate de miri/părinți, cât și în calitate de organizatori de eveniment. Ne-am simțit minunat în ambele situații. Și asta nu este doar părerea noastră. Toți cei cu care am lucrat și care au ales acest restaurant pentru evenimentul lor, ne-au împărtășit același feedback.

Reina Events

La Reina Events am fost prima oară în urmă cu 3 ani. Saloanele sunt mari, luminoase, cu un design formidabil, cu ring de dans spațios și cu scenă generoasă, ideală atât pentru trupe, cât și pentru DJ. Personalul este foarte atent atât la nevoile invitatilor, cat si la cele ale staff-ului. Sunt comunicativi și amabili și găsesc soluții pentru orice. Cât despre mâncare, este extraordinară: meniuri variate, pentru toate gusturile.

Simpfonia Ballroom

La acest salon de evenimente am fost doar de două ori, însa ne-am întoarce oricând, cu bucurie. Servicii sunt ireproșabile pe partea de servire & amabilitate, structura sălii este bine gândită și organizată, iar mâncarea ... la superlativ!

Salon du Marriage

Chiar dacă se află puțin în afara București-ului, mai exact în Sătica, merită să faci un compromis și să îți duci toți invitații acolo. Și la acest salon de evenimente am fost de mai multe ori, atât în calitate de invitați, cât și în calitate de organizatori. Spațiul exterior este minunat, este decorat elegant, luminat noaptea, iar dacă la finalul petrecerii ești curajos, poți termina cu o baie în piscină. Saloanele sunt mari, aerisite, elegante și bine structurate (așezare mese & ring & scenă). Cât despre mâncare ... totul la superlativ!

Green Garden Events

La Green Garden mergem de 10 ani. Aici găsiți atât un salon în interior, cât și un cort în exterior, care poate primi până la 120 de invitați. Situat în inima capitalei (Piața Presei), este accesibil tuturor, indiferent din ce colț al orașului vin. Și aici, serviciile sunt ireproșabile, personalul amabil și cooperant, iar mâncarea variată și gustoasă.

La Rățuște

Ultima, dar nu cea din urmă, este destinată famiilor cu copii (și nu numai), care doresc să serbeze în aer liber, într-un spațiu intim, zile de naștere sau petreceri mai mici. Prietenii noștri Betto și Anda și-au pus sufletul în deschiderea acestei locații, și asta se vede la fiecare petrecere organizată la ei. Curtea rățuștelor este mare, veselă, decorată cu jucării, trambuline, tobogane și grătar: perfect pentru o zi & un week-end relaxant. Locația este în Bragadiru, și este foarte ușor de accesat.

Să vă fie de folos toate aceste informații!

Copyright © 2024 DJ MC Nunta - Organizare evenimente București | Toate drepturile rezervate.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram