+40 722 619 157

BLOG

DIN CULISE - MOMENTE DE CUMPĂNĂ

Scris la 15 martie 2020 de MC Geanina

Toți prietenii noștri și toți cei cu care colaborăm ne văd “fară de griji”: mereu cu zâmbetul pe buze, cu multe glume la pachet și pusi pe distracție, indiferent de locul în care ne aflăm. Nu suntem genul de persoane care să își expună prea mult viața personală, însă suntem cât se poate de normali și ne confruntăm cu fel de fel de probleme. Mirii & invitațîi au așteptări de la noi, își pun toată încrederea în munca și priceperea noastră și nu dorim să îi dezamăgim, astfel că indiferent de problemele pe care le avem, pe perioada evenimentelor ne controlăm emoțiile și ne concentrăm doar asupra a ceea ce avem de făcut.

Vă relatăm câteva dintre experiențele neplăcute prin care am trecut și sperăm să nu mai avem parte de situații critice în viitor:

În urmă cu aproximativ 6 ani, se întâmpla ca într-o zi de joi să fac febra 40, să am frisoane și să tușesc foarte tare - starea generala era destul de rea, nu mă puteam da jos din pat. A fost nevoie să chemăm ambulanța, iar în urma consultației mi s-a pus diagnostic pneumonie. Medicii mi-au pus branulă, mi-au dat tratament și mi-au spus clar că 2 săptămâni nu trebuie să ies din casă. În doar două zile însă, eram așteptată la nuntă. Ce credeți că am făcut? Exact, am mers la nuntă cu branulă în mână și cu geanta plină cu pastile.

S-a întâmplat să merg la eveniment chiar și cu glezna luxată, dar vă spun cu mândrie, m-am descurcat de minune și într-un picior.

Una dintre cele mai grele încercări prin care am trecut, a avut loc în urmă cu aproximativ un an, când Florin și-a rupt piciorul: dublă fractură. În ziua de Paște a anului 2019, fix cu două săptămâni înainte de începerea sezonului de nunți, a avut loc un eveniment neplăcut, care l-a dus direct în sala de operații. Acum pare amuzant, însă atât anestezistul cât și medicii/asistentele, auzeau de la Florin întruna: “Mă refac în două săptămâni? Eu am evenimente, nu stau la pat”. Din păcate, recuperarea a fost mai lungă, însă am avut sprijin din partea colaboratorilor noștri, iar mirii au fost mai mult decât înțelegători - le mulțumim încă odată pe această cale. După o lună și jumătate, spre bucuria tuturor, Florin a revenit la pupitru.

Este foarte greu să cânți, să dansezi și să râzi, când știi că acasă, copilul are febră 39-40 sau are alte probleme de sănătate. Nu de puține ori am mers într-un loc ferit, m-am descărcat, și mai apoi am revenit pe scenă.

Singurul eveniment la care nu ne-am putut prezenta în cei 12 ani de activitate, a avut loc chiar anul trecut, în martie - fix în această perioadă. Într-o zi banală de vineri, cu o zi înainte de eveniment, atât eu, cât și Florin am făcut varicelă. Nu voiam să acceptăm, ne mințeam că ne-am iritat, că am mâncat ceva expirat, însă am ajuns de urgență la Matei Balș și ni s-a confirmat că este varicelă. Ni s-a interzis să ieșim din casă și să intrăm în contact cu alte persoane - nicidecum nu am fi pus în pericol sănătatea celor din jur, cu atât mai mult cu cât trebuia să participăm la un botez. Printr-o minune, în cercul nostru de colaboratori am găsit oameni minunați care să ne înlocuiască, însă am fost tare suparăți de situația creată. Aș fi pus o poză cu noi din zilele acelea, dar mai bine nu. Cine a spus că varicela la adulți se manifestă grav, a avut dreptate.

După o nuntă ce a avut loc într-o zi de sâmbătă, urma un botez duminică. Ei bine, duminică m-am trezit fară voce, nu puteam scoate nici un sunet. M-am îmbrăcat, m-am machiat și am plecat la botez. Am spus părinților (șoptit) ce problemă am și am depus tot efortul posibil să  duc evenimentul la capăt. Am reușit (cu ceva Martinni), însă două săptămâni după, a fost nevoie de tratament și repaus vocal total.

Dacă în urmă cu 5 ani credeam că suntem obosiți după 2, 3 evenimente consecutiv, vă spunem sincer că abia după venirea pe lume a copilului am simțit ce înseamnă cu adevărat să fi obosit. Nu știm cum sunt alți copii, însă al nostru avea (și are) senzori. Intram ușor pe ușă la 7-8 dimineața, și se activa. Evident că nu mai voia cu bunica, și ne luam în serios rolul de părinți (mai ales eu). Credeți că înțelegea că în 5 ore ne pregătim de un alt eveniment? Ei bine, nu!

Am întâmpinat multe situații grele și neplăcute, însă le-am depășit mereu cu zâmbetul pe buze, fără a arăta la eveniment că suntem cuprinși de griji sau de probleme în familie. La urma urmei, aceasta ne este meseria, iar cei care ne aleg, ne aleg tocmai pentru ceea ce suntem.

Uneori, noi oamenii, ne supărăm și ne lăsam acaparați de chestii minore, nesemnificative, fară a aprecia cel mai de preț lucru: sănătatea. Dacă suntem sănătoși, putem face față oricărei probleme.

Ne rugăm să treacă repede această situație critică și dificilă din întreaga lume și să fie bine toți semenii noștri.

Copyright © 2024 DJ MC Nunta - Organizare evenimente București | Toate drepturile rezervate.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram