Catalina & Laur

Doresc sa mentionez ca suntem super incantati de profesionalismul si pasiunea cu care Geanina si Florin ne-au incantat.Datorita lor evenimentul nostru a fost unul de vis, toata lumea s-a distrat si totul a iesit peste asteptari.Datorita voua ziua de 18.08.2018 pentru noi , Catalina si Laurentiu va ramane o zi extraordinara , de neuitat.Energia voastra, bucuria voastra si originalitatea va fac sa fiti o echipa solida potrivita pentru evenimente selecte si speciale.Va pup si va multumesc din suflet pentru tot!
Meritati mai mult de 5 stele.

18.08.2018

Andreea si Vlad

Ne-ati ajutat sa avem o nunta asa cum ne-am dorit (vesela ca noi :D).
Recomand DJ-MC nunta pentru in primul rand profesionalism, in al doilea rand pentru ca ne-ati tratat ca pe niste prieteni, in al treilea rand ca ne-ati oferit mai multe variante de melodii pentru toate momentele cheie ale nuntii (nu m-as fi gandit la asta, pana ne-am intalnit cu voi am crezut ca sunt niste melodii standard) si nu in ultimul rand pentru ca aproape tot timpul au fost nuntasi care dansau pe ring.
Geanina, esti super, ne-ai facut sa ne treaca pana si cele mai mari emotii, sa nu mai fim stresati, sa uitam de oboseala si chiar sa radem cu lacrimi (la intrebarile cu raspuns inchis: DA/NU).
La momentul cu palaria, ati dovedit ca sunteti intr-adevar o echipa foarte sudata si foarte profesionista!
Va multumim mult de tot pentru tot!

01.07.2017

Cristina si Sebi

Haoleu ... "Ne doare picioarele " de numa numa ... Datorită vouă !!!! Si va mulțumim din suflet pt distractie!! Ora 05:00 cu lume pe ring cu chef de dans presupun ca spune totul despre momentul oferit de voi !!! Va îmbrățișăm cu drag !!

28.05.2016

Dana si George

Multumim ca ati fost alături de noi la nunta noastră! Sunteți cu adevărat profesioniști si asta se simte de către fiecare parte invitat in parte!Va vom recomanda cu multă placere!

16.05.2015