Georgeta si Dima

Dj mc nunta au fost cea mai buna alegere. Inca de la vederea filmuletelor ne-am dat seama ca ei sunt ceea ce trebuie pentru o atmosfera plina de energie, bucurie si sinceritate din partea invitatilor. Uitandu-ma pe poze am realizat ca 90% din invitati (din 180) au dansat in permanenta . Nunta noastra a inceput la 7 si s-a dansat pana la 7 dimineata. Geanina a fost praful magic care a adus energie si multa veselie pe ringul de dans . Toti invitatii au fost si si-au dorit sa fie pe ring, pentru ca acolo era atmosfera. Dj mc nunta au un portofoliu variat, cu melodii si mixuri extraordinare. A doua zi dupa nunta cineva mi-a spus ca in timpul nuntii se uita pe ring sa vada cine canta, pentru ca melodia era de o calitate foarte buna.

Toată lumea ne-a intrebat de unde sunt, cum am auzit de ei si sa le dam numarul de telefon. Am avut o nunta reușita si Geanina cu echipa ei au contribuit foarte mult la acest succes. Multumim!

18.09.2015

Ionela & Paul

Mulțumim din suflet! Sunteți nişte oameni minunați şi plini de viață. Aveți muzica, momentele şi joculețele minunate. Vă urăm succes pe mai departe cu ceea ce faceți!

24.08.2019

Elena si Claudiu

Va multumim enorm! Toti ati fost si sunteti extraordinari! In plus, sunteti intai de toate oameni adevarati! Bravo la toata echipa!!! Geanina ai fost la inaltime, distractia a fost la maxim. Nunta a iesit exact cum ne-am dorit! Sunteti o echipa frumoasa, tanara, cu mult bun simt.

21.05.2016

Anca si Dan

Va multumim ca ati facut din nunta noastra un moment memorabil pentru toti invitatii. Am avut parte de o nunta magnifica si asta datorita voua in cea mai mare parte prin muzica excelenta si momentele artistice extrem de originale. Dj desavarsit .......... care a stiut ''sa simta'' ce melodie se potriveste cel mai bine intr-un anumit moment, iar Geanina este cel mai tare MC, stiind sa intretina atmosfera. Va vom recomanda cu caldura si pe viitor, prin urmare cu siguranta ne vom mai intalni si cu alte ocazii.