Contactați-ne

Madalina si Vali

Mulțumim pentru spectacolul oferit de echipa voastră....a făcut ca nunta noastră să fie speciala

27.08.2016

Elena si Claudiu

Va multumim enorm! Toti ati fost si sunteti extraordinari! In plus, sunteti intai de toate oameni adevarati! Bravo la toata echipa!!! Geanina ai fost la inaltime, distractia a fost la maxim. Nunta a iesit exact cum ne-am dorit! Sunteti o echipa frumoasa, tanara, cu mult bun simt.

21.05.2016

Daniela si Paul

Nu ma pricep sa "scriu" , insa consider ca e simplu sa povestesti o experienta frumoasa , de neuitat petrecuta la cel mai important eveniment din viata noastra, de pana acum !

Ca orice viitori miri , incepi din timp sa organizezi , astfel incat totul sa fie aproape de ideal . Unul din cel mai important lucru " de facut " pentru nunta este alegerea muzicii . Evident ca la inceput am stat pe ganduri daca sa alegem formatie sau DJ ... apoi , spre norocul nostru,v-am vazut pe facebook, v-am urmarit pagina si bineinteles ca v-am dat intalnire !

Ati fost singura echipa cu care ne-am intalnit si care ne-ati si convins ca vom colabora ! De la prima intalnire, eram convinsi in proportie de 90% ca va vom alege , insa voi tot ne spuneati sa vorbim acasa , sa ne gandim , e.t.c. Dupa 5 minute de la discutia noastra , am ajuns in parcare , ne-am uitat unul la celalalt si am zis : "Mie imi plac mult ! " , "si mie mi se par foarte tari !" In secunda 2 , v-am sunat si v-am spus ca ne-am hotarat , va vrem la nunta noastra !

De aici toate grijile au disparut si uite ca a venit nunta !

Seara a inceput perfect , cu muzica ambientala , apoi a urmat dansul nostru (nu credeam ca o sa avem ataaaat de multe emotii ) , apoi petrecerea s-a incins , cu muzica de calitate , sonorizare excelenta si bineinteles Geanina , cel mai tare maestru de ceremonii , ne-a surprins cu momente speciale , haioase care a binedispus toti invitatii !

Toata lumea s-a simtit excelent , s-a dansat toata noaptea , pe scurt totul s-a desfasurat exact cum ne-am dorit si petrecerea a continuat pana la 6 dimineata !

Va multumim din suflet pentru tot , sunteti cei mai tari , fara modestie !

Va vom recomanda cu cea mai mare placere , insa nu cred ca va fi nevoie , deja invitati de-ai nostrii sunt hotarati sa apeleze la voi pe viitor !

12.09.2015

Daniela si Andrei

Vă mulțumim frumos! A fost minunat !

11.09.2016