Contactați-ne

Ana si Adrian

Sa incepem cu traditionalul "deci" : deci, sunteti foarte misto. Noua,mirilor,ne-ati creat o seara minunata (ca sa-l citam pe Fuego) cum poate ca doar visam sa avem. Ne-am simtit extraordinar. Apoi, de fapt in primul rand, invitatilor nostri de toate varstele, genurile si parerile, le-ati placut si i-ati adus in acea stare necesara pentru a se simti in largul lor si dornici de dans si de petrecut.Noi am stiut de prima data ca am facut alegerea cea mai buna, invitatii si petrecerea in sine ne-au confirmat asta.

Va pupam si va uram numai de bine!"

Dana si George

Multumim ca ati fost alături de noi la nunta noastră! Sunteți cu adevărat profesioniști si asta se simte de către fiecare parte invitat in parte!Va vom recomanda cu multă placere!

16.05.2015

Raluca si Dan

Multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ati reusit, si de data asta, sa uimiti toti invitatii! Inca un eveniment reusit de bifat in agenda voastra!

Catalina si Vlad

Daca sunteti viitori miri si stati pe ganduri.. "pe cine sa alegem?" "ce sa alegem?" "cum sa facem?", va schitati mii de planuri dar nu ajungeti la un raspuns concret.... Poate ce voi scrie mai jos va va ajuta sa faceti o alegere. Si noi am fost la fel, si am tot cautat (pe net, prin cunoscuti, cum se mai fac in general cautarile) toate variantele posibile. Am intalnit tot felul de persoane, sau mai bine spus, tot felul de oferte, si am fost in dubii...pana cand i-am cunoscut pe Geanina si pe Florin. Organizati si seriosi, in acelasi timp glumeti si plini de voie-buna, ne-au oferit mult mai mult decat "simplele" servicii de dj si mc prevazute intr-un contract. Am stat la vorba si ne-au inlaturat usor-usor toate fricile noastre, si relaxarea lor ne-a fost transmisa si noua. Totul a fost stabilit si ne-am aprins repede la distractie, pentru ca atat eu, cat si sotul meu suntem doi petrecareti fara seaman. Si uite asa, in noaptea evenimentului noi ne-am distrat la maxim, nunta a decurs perfect, iar invitatii nostri..... Sa va spun cu ce parere au ramas? Ia sa vedem: "Totul a fost foarte misto pus la punct, muzica beton pt toti, baietii din echipele tehnice si-au facut treaba super bine, asteptam cu nerabdare rezultatul final" " it was more than amazing dudes." "A FOST CEA MAI TARE NUNTA EVER! Toate jocurile au fost geniale iar voi ati aratat superb. Casa de piatra inca o data " Iar noi... noi suntem nespus de fericiti si incantati pentru ca a fost intr-adevar, cea mai frumoasa petrecere din viata noastra, asa cum se cuvine sa fie o nunta. Si pentru asta va multumim voua!

20.07.2015