Nicoleta si Adrian

Dragii nostri,

Cuvintele sunt de prisos pentru a va multumi ca ne-ati fost alaturi in una din cele mai frumoase zile din vietile noastre, ca ne-ati inveselit si ati facut ca nunta noastra sa devina cea mai frumoasa petrecere! :) Asa cum v-am mai zis, ati fost DE VIS! <3

Chiar nu a trebuit sa ne stresam daca va fi ok - pe chipurile invitatilor s-a vazut incantarea. Pentru ce as vrea sa va mai felicit?! Pentru ca ati iesit din tipare, pentru ca ati demonstrat ca DJ & MC poate face o atmosfera mai ceva ca o formatie (multe persoane au ramas surprinse intr-un mod foarte placut de voi - nu se asteptau sa fie asa frumos) ;) si pentru ca ati fost atenti la dorintele noastre. Pot spune ca nunta noastra a iesit asa cum ne-am dorit, iar asta si datorita voua :)

Eu, cel putin, intentionam sa ma distrez/dansez toata noaptea, si cu ajutorul vostru chiar am putut :) Va multumim din suflet ca ati fost extraordinari - chiar ati fost/SUNTETI solutia IDEALA pentru o nunta DE NEUITAT :)

Va pupam cu mult drag!

08.10.2016

Costi si Zamfi

Multumim foarte mult Geanina si Florin pentru petrecerea de nota 10, toti cei prezenti au fost incantati si v-au felicitat prin noi. Va recomand cu mare caldura de fiecare data cand am ocazia. Ati fost extraordinari!!!! Multumim din suflet pentru atmosfera minunata creata! Pana la sezonul viitor de nunti iti doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara Geani. Va pupam !

31.10.2015

Lusiana si Cristi

Nici nu stiu cu ce sa incep :sa va multumesc ca ne-ati facut o nunta minunata,sa va multumesc ca ati tinut cont de dorintele noastre,sa va multumesc ca va amintiti de noi ......Alegeti voi !!! Intr-adevar intalnirea cu voi a fost geniala,cu ,,horele sarbesti",cum le spun eu,cu pregatirea pentru ,,Amore mio" care e hitul familiei,si multe alte momente frumoase.Va multumim ca ne-ati adus aminte de momentele frumoase de la nunta noastra .Sunteti niste oameni minunati si pentru noi veti fi vesnic o amintire draga !!!! Cand ne-am gandit la muzica pentru nunta toata lumea spunea,,bai Stane ,de ce nu-ti iei lautari ?Dj -??? nu o sa iasa ca atunci cand ai lautari ".Daca as mai face nunta de 10 ori tot pe voi v-as alege !!!! Am sa va recomand din tot sufletul tuturor care vor sa aiba o petrecere de neuitat!!!! Va multumim !!!!!

Dana si George

Multumim ca ati fost alături de noi la nunta noastră! Sunteți cu adevărat profesioniști si asta se simte de către fiecare parte invitat in parte!Va vom recomanda cu multă placere!

16.05.2015