Ioana si Bogdan

A fost SUPERB! Multumim din tot sufletul tuturor, Geaninei si echipei ei minunate si plina de surprize placute
Ati fost minunati, ati avut muzica pentru toate gusturile, ati creat atmosfera si toata lumea s-a simtit minunat! Va multumim!

12.07.2015

Catalin si Aura

Mulțumim pentru show-ul de la nunta noastră. Geaninka ai fost plina de energie și ai antrenat toți mesenii la joc. Mulțumim!!!

Raluca si Dan

Multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ati reusit, si de data asta, sa uimiti toti invitatii! Inca un eveniment reusit de bifat in agenda voastra!

Georgeta si Dima

Dj mc nunta au fost cea mai buna alegere. Inca de la vederea filmuletelor ne-am dat seama ca ei sunt ceea ce trebuie pentru o atmosfera plina de energie, bucurie si sinceritate din partea invitatilor. Uitandu-ma pe poze am realizat ca 90% din invitati (din 180) au dansat in permanenta . Nunta noastra a inceput la 7 si s-a dansat pana la 7 dimineata. Geanina a fost praful magic care a adus energie si multa veselie pe ringul de dans . Toti invitatii au fost si si-au dorit sa fie pe ring, pentru ca acolo era atmosfera. Dj mc nunta au un portofoliu variat, cu melodii si mixuri extraordinare. A doua zi dupa nunta cineva mi-a spus ca in timpul nuntii se uita pe ring sa vada cine canta, pentru ca melodia era de o calitate foarte buna.

Toată lumea ne-a intrebat de unde sunt, cum am auzit de ei si sa le dam numarul de telefon. Am avut o nunta reușita si Geanina cu echipa ei au contribuit foarte mult la acest succes. Multumim!

18.09.2015