Comandă Pachet

Lusiana si Cristi

Nici nu stiu cu ce sa incep :sa va multumesc ca ne-ati facut o nunta minunata,sa va multumesc ca ati tinut cont de dorintele noastre,sa va multumesc ca va amintiti de noi ......Alegeti voi !!! Intr-adevar intalnirea cu voi a fost geniala,cu ,,horele sarbesti",cum le spun eu,cu pregatirea pentru ,,Amore mio" care e hitul familiei,si multe alte momente frumoase.Va multumim ca ne-ati adus aminte de momentele frumoase de la nunta noastra .Sunteti niste oameni minunati si pentru noi veti fi vesnic o amintire draga !!!! Cand ne-am gandit la muzica pentru nunta toata lumea spunea,,bai Stane ,de ce nu-ti iei lautari ?Dj -??? nu o sa iasa ca atunci cand ai lautari ".Daca as mai face nunta de 10 ori tot pe voi v-as alege !!!! Am sa va recomand din tot sufletul tuturor care vor sa aiba o petrecere de neuitat!!!! Va multumim !!!!!

Anca si Dan

Va multumim ca ati facut din nunta noastra un moment memorabil pentru toti invitatii. Am avut parte de o nunta magnifica si asta datorita voua in cea mai mare parte prin muzica excelenta si momentele artistice extrem de originale. Dj desavarsit .......... care a stiut ''sa simta'' ce melodie se potriveste cel mai bine intr-un anumit moment, iar Geanina este cel mai tare MC, stiind sa intretina atmosfera. Va vom recomanda cu caldura si pe viitor, prin urmare cu siguranta ne vom mai intalni si cu alte ocazii.

Corina si Bogdan

Va multumim din suflet pentru tot!! Ne-am simtit minunat si am petrecut pana dimineata!! Sunteti grozavi!!!

05.09.2015

Cristian si Andreea

Ne alaturam si noi cu cuvinte de lauda si pe aceasta cale va multumim din suflet pt ca ati fost alaturi de noi in cea mai frumoasa seara a noastra , pt ca ne-ati incantat cu muzica de calitate iar prin momentele artistice ati reusit sa ne creati un spectacol peste masura asteptarilor noastre. A fost o seara de vis ,o atmosfera deosebit de placuta, o petrecere memorabilia si asta datorita faptului ca sunteti o echipa de profesionisti.Suntem fericiti si incantati de colaborarea pe care am avut-o si pe care o consideram un real succes.Va dorim realizari frumoase pe viitor si sa ne fiti , din nou , aproape la primul botez pe care il vom avea.