Comandă Pachet

Andreea si Bogdan

Dj mc nunta a fost pt noi asigurarea faptului ca toti invitatii nuntii noastre se vor simti nu bine, ci extraordinar de bine, de la mic la mare. Playst-ul atat de bine gandit, MC Geanina si DJ Florin au fost combinatia perfecta. Stiam inca de la inceput, din experienta nasilor, nunta la care am si participat si la care ne-am distrat copios, ca nu vom avea nicio grija referitoare la distractia pe care o vor avea cu totii. Inca de atunci ne-am pus in minte sa ne bucuram si noi de ceea ce aveau de oferit. Cu ei ne-am "luat de o mare grija". Veselia, energia si placerea cu care Geanina isi face treaba se simte in fiecare moment al nuntii. Multumim voua pentru sufletul pe care il puneti in petrecerile pe care le energizati la maxim si de abia asteptam o viitoare experienta! Va pupam!!

15.10.2015

Alina si Florin

Multumim pentru o nunta de vis!!! Va multumim, a fost super, va recomandam cu toata dragostea!

Gabriela si Florentin

Ma bucur tare mult ca ne-ati fost alaturi si ati creat o super atmosfera la petrecerea botezului baietelului nostru, David.
Distractia, voia buna si profesionalismul sunt doar cateva din atuurile voastre!
Geanina, esti o persoana deosebita, plina de viata si emani bucurie, pui suflet in ceea ce faci si iti iese de minune!
Va multumim din suflet si va vom recomanda cu mare drag si incredere! O super echipa!

09.09.2017

Costi si Zamfi

Multumim foarte mult Geanina si Florin pentru petrecerea de nota 10, toti cei prezenti au fost incantati si v-au felicitat prin noi. Va recomand cu mare caldura de fiecare data cand am ocazia. Ati fost extraordinari!!!! Multumim din suflet pentru atmosfera minunata creata! Pana la sezonul viitor de nunti iti doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara Geani. Va pupam !

31.10.2015