Comandă Pachet

Costi si Zamfi

Multumim foarte mult Geanina si Florin pentru petrecerea de nota 10, toti cei prezenti au fost incantati si v-au felicitat prin noi. Va recomand cu mare caldura de fiecare data cand am ocazia. Ati fost extraordinari!!!! Multumim din suflet pentru atmosfera minunata creata! Pana la sezonul viitor de nunti iti doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara Geani. Va pupam !

31.10.2015

Georgeta si Dima

Dj mc nunta au fost cea mai buna alegere. Inca de la vederea filmuletelor ne-am dat seama ca ei sunt ceea ce trebuie pentru o atmosfera plina de energie, bucurie si sinceritate din partea invitatilor. Uitandu-ma pe poze am realizat ca 90% din invitati (din 180) au dansat in permanenta . Nunta noastra a inceput la 7 si s-a dansat pana la 7 dimineata. Geanina a fost praful magic care a adus energie si multa veselie pe ringul de dans . Toti invitatii au fost si si-au dorit sa fie pe ring, pentru ca acolo era atmosfera. Dj mc nunta au un portofoliu variat, cu melodii si mixuri extraordinare. A doua zi dupa nunta cineva mi-a spus ca in timpul nuntii se uita pe ring sa vada cine canta, pentru ca melodia era de o calitate foarte buna.

Toată lumea ne-a intrebat de unde sunt, cum am auzit de ei si sa le dam numarul de telefon. Am avut o nunta reușita si Geanina cu echipa ei au contribuit foarte mult la acest succes. Multumim!

18.09.2015

Alexandra & Dan

Un eveniment minunat, o atmosfera de neuitat!! Sunteti de milioane!

11.05.2019

Catalin si Aura

Mulțumim pentru show-ul de la nunta noastră. Geaninka ai fost plina de energie și ai antrenat toți mesenii la joc. Mulțumim!!!