Comandă Pachet

Raluca si Octavian

Sunteți cei mai buni profesioniști! ☺
Vă mulțumim pentru tot ! ! !

16.09.2017

Bianca si Valentin

Dragii nostri prieteni,
Va multumim tuturor celor care ati participat la cea mai importanta zi din viata noastra si a micutului Luca! Indiferent de modul de participare -fizic, virtual, spiritual etc.- ati reusit sa ne faceti ziua perfecta!
Multumiri speciale se acorda: entertainment: Studencu Geaninka, cel mai tare MC, aka: Dj-mc-nunta! Ai fost grozava! :P Va pupam si va imbratisam pe toti cu mult drag!

05.11.2016

Gabriela si Mircea

Vrem sa va multumim pentru momentele deosebite, pentru atmosfera frumoasa pe care ne-ati oferit-o si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi in noaptea nuntii pe 24 august! In ceea ce priveste partea de muzica si atmosfera, am fost super incantati atat noi cat si invitatii nostri ! Eu personal nu mi-am facut vreodata probleme ca nu ar iesi ceva memorabil, am avut incredere totala in Geanina, dar sincer mi s-a parut ca a trecut totul foarte repede. DE CE? Pentru ca ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine .Colaborarea cu voi a fost extraordinara. Nu a fost nevoie de un playlist prestabilit, deoarece v-ati adaptat la fata locului si nu oricine o poate face. Joculetele, dansul tiganesc, faptul ca Geanina a dansat si a cantat cu invitatii, muzica... prin toate acestea au reusit sa creeze o seara antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta. Daca va hotarati sa ii contactati pentru a fi alaturi de voi in momente deosebite: nunti, botezuri, petreceri , va recomand sa o faceti din timp, pentru ca sunt solicitati, noi aproape ca-i pierdeam daca nu ne-am fi grabit.

Vi-i recomandam cu toata increderea !

Alina si Florin

Multumim pentru o nunta de vis!!! Va multumim, a fost super, va recomandam cu toata dragostea!