+40 722 619 157

BLOG

ASTĂZI, 15 MAI, NOI REDESCHIDEM CUFĂRUL CU AMINTIRI

Scris la 15 mai 2020 de MC Geanina

Și totuși ... când au zburat 7/8 ani?

Deși parcă au avut loc mai ieri, cele două nunți despre care vă vom povesti azi, au avut loc acum 7, respectiv 8 ani.

Ehe ... ce tineri și neobosiți eram: atât noi, cât și cele două cupluri Claudia & Corco și Alina & Alex.

Pe cât pare de complicat, pe atât de simplu.

Primii la nunta cărora am participat, au fost Claudia și Corco. Alina și Alex le-au fost (și le sunt nași), chiar dacă nu erau cununați la acel moment. Apropo, popa a știut sau ... ?

Ok, mergem mai departe, s-a prescris.

Nouă ni se pare că ambele cupluri s-au căsătorit de 2 ori. Când am organizat prima nuntă, au fost implicați și nașii, când am organizat a doua nuntă, au fost implicați și finii. Nu avem ce spune de rău, implicare totală, jos pălăria.

Nu mai știm exact de unde au aflat de noi Claudia & Corco, cert este că nașii știau de noi, și au fost tare bucuroși să afle că noi vom fi cei care vor întreține atmosfera la nunta la care ei vor fi nași. Totuși ... au trecut 8 ani, nu ne putem aminti detalii din Paleolitic. Chiar și așa, îmi amintesc faptul că mireasa Claudia îmi tot spunea că își dorește trei copii. Acum are două fetițe superbe. Ne mai dai vreo veste, curând? Te ții de promisiune?

Detalii mărunte nu ne amintim, dar distracția din seara nunții lor nu va fi uitată curând. Cred că nici peste 20, 30 de ani nu vom uita.

Scriu aceste rânduri cu nostalgie, și cu bucurie totodată, văzând ce prietenii frumoase și solide am legat cu atâția tineri minunați.

Și cum putea să rămână nașa Alina, nemăritată?

Nici nu a trecut anu' de la nunta finilor, că Alina și Alex au și pus la cale organizarea nunții. Îmi amintesc foarte bine că ne tot scriau, și ne rugau să îi anunțăm dacă avem în plan un bebeluș ... erau dispuși să aștepte până când suntem disponibili, dacă nu au încotro. Un bebeluș nu aveam în plan la acel moment, însă data aleasă de Alina & Alex, nu coincidea cu agenda noastră, astfel că toată bucuria le-a fost întoarsă la 180 grade.

Și cum în viață asta se găsesc soluții în orice, oricum, oricând, mirii noștri dragi au schimbat și localul, au schimbat și data, doar, doar să își ducă visul la capăt.

Cea mai arzătoare dorință a lor era să petreacă cu noi în cea mai frumoasă zi din viața lor.

Bineînțeles că și la nunta lor am petrecut pe cinste. Sunt singurii miri (din cele câteva sute), care au avut curajul să deschidă seara cântând în duet. Ce moment frumos! Știți ... nu sunt cântăreți, nu sunt învățați cu publicul, însă emoția și bucuria lor au adus lacrimi în ochii tuturor.

Până și mie ... dar nu le-am spus niciodată.

Am spus și mai sus: au trecut mulți ani, însă vorbim anual cu mirii noștri. Ne scriem mesaje de sărbători (nu din acelea comune, “fie ca ...”), ne sunăm, ne spunem “la mulți ani” sau chiar ieșim la câte o cafea. Păi ce ne putem dori mai mult? Facem ce știm mai bine, la pupitru & pe scenă, și adunăm în jurul nostru super oameni.

Alina nu a scăpat de mine, ba chiar ne vedem mai mult și mai des decât am fi crezut.

Ea are grijă de unghiile mele de ani buni. Îți mulțumesc încă odată pentru grija ce mi-o porți, Alina.

Dragii noștri Claudia & Corco, Alina & Alex,

Având în vedere că este doar un an diferență între nunțile voastre, vă provocăm să faceți împreună nunta de argint. Noi promitem că venim. Nu mai e așa mult ... doar 17 ani.

Până atunci ... iubiți-vă mult, și să ne revedem sănătoși la petrecerile prietenilor voștri.

Cu drag,

Geanina și Florin

DJ MC NUNTĂ

Copyright © 2024 DJ MC Nunta - Organizare evenimente București | Toate drepturile rezervate.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram