+40 722 619 157

BLOG

ANDREEA & IULI - GOLDEN BUZZ

Scris la 24 februarie 2020 de MC Geanina

Meseria noastră ne scoate în cale oameni extraordinari, pozitivi și plini de viață, adevărate exemple pentru noi și pentru cei din jurul lor.

Pe 31.07.2018, la ora 21.38, a venit primul mesaj de la Andreea: ne întreba dacă suntem liberi pe 2 Martie. Nu eram liberi, însă având în vedere că încă nu stabilise locația exactă pentru eveniment, și-a permis să se joace puțîn cu data. A fost de ajuns să schimbăm doar câteva fraze pentru a ne da seama cu ce persoană “faină” (ca să o citez), avem de-a face.

De la acest 2 martie până la data la care de fapt a avut loc nunta, a fost drum lung. Nu o să redăm toată conversația, ci doar câteva frânturi:

“-dar pe 13 iulie?”

“-2 martie nu se poate sigur, nu?”

“-Pe 10 noiembrie anul acesta, sunteți disponibili?”

“-Cum sunteți pe 17 noiembrie?”

“-Și pe 4? Please don't kill me”

“-14 iulie la anul? 14 a rămas!”

Stabilisem să ne vedem la o cafea, să ne cunoaștem și să discutăm toate detaliile pentru o posibilă colaborare. Zis și făcut! Reacția Andreei la întâlnirea cu noi a fost waw: am făcut cunoștință, ne-am îmbrățișat, era super fericită, emoționată, parcă eram niște vechi prieteni pe care abia așteptă să îi revadă. Iuli (mirele) a fost în primă fază mai tăcut decât Andreea, însă până să plecăm spre case, am povestit, am râs și ne-am bucurat toți că ne-a fost dat să ne cunoaștem. Păi nu ai cum să nu iți dorești să lucrezi cu așa miri.

De la prima noastră întâlnire până la ziua nunții, timpul a trecut extrem de repede. Cu 2-3 săptămâni înainte de nuntă ne-am revăzut, pentru a pune la punct detaliile finale. Emoțiile deja îi acaparase pe amândoi, iar singura lor dorință era să treacă mai repede, să se distreze și să iasă așa cum și-au propus. Andreea era stresată că va plânge non stop, Iuli nu era prea împăcat cu ideea că trebuie să danseze mult, însă i-am asigurat că vom face tot ce ne stă în putere pentru a avea o petrecere memorabilă, și așa a și fost.

Nunta a avut loc la Reina Events, unul din localurile preferate de noi: design de excepție, săli mari, elegante, personal foarte amabil, preparate delicioase, manageri comunicativi și cooperaranti (și cu noi, cei din staff). 

Amândoi au strălucit în noaptea nunții. Le râdea inima de fericire amândurora, Andreea chiar a fost surprinsă de câteva ori cu lacrimi în ochi, însă erau clar lacrimi de bucurie. Ne bucurăm pentru ei și le mulțumim că au ascultat sfaturile noastre: când facem echipă cu mirii, rezultatul este pe măsură.

PS: pe Andreea o puteți găsi pe pagina de facebook/site Buzdu BIjoux - face niște bijuterii personalizate (și nu numai) minunate. În cazul în care sunteți căutare de cadouri, dar nu aveți idei, dați un ochi pe pagina ei și inspirați-vă!

Mulțumim dragilor pentru aceste amintiri frumoase!

Din partea noastră, aveți GOLDEN BUZZ!

Copyright © 2024 DJ MC Nunta - Organizare evenimente București | Toate drepturile rezervate.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram