Nuntă fără miri? Da, există!

Nunți - MC Geanina - 23.09.2020

Salutare tuturor!
 
Nu v-am mai scris de ceva vreme despre noi, însă deși evenimentele sunt mai răruțe, ne-am focusat atenția pe proiecte noi.
 
Zilele trecute ne aminteam cu nostalgie de primii ani de activitate, și ne-am aminitit totodată și de ... NUNTA FĂRĂ MIRI. Cu siguranță sună straniu și ireal, dar să știți că se întâmplă și astfel de lucruri.
 
Evenimentul a avut loc prin 2014 ... în primă fază, ne-am întâlnit cu părinții miresei pentru a semna, căci mirii nu locuiau în România. Doamna (soacra mică) estima un număr de 50 de invitați prezenți, și era super nerăbdădoare să treacă timpul, să îi vină fata, și să facă nuntă.
Timpul a trecut cu repeziciune, așa că iată-ne ajunși la petrecere. Am făcut cunoștință cu mireasa, cu mirele (care era de altă naționalitate), și am mai pus la punct (pe loc) mici detalii omise.
Totul a început firesc și normal, am prezentat dansul mirilor, am invitat oamenii la dans, și ne bucuram de atmosfera frumoasă. Să nu uitam un aspect important: era o nuntă cu 25 persoane, ci nu 50, cât se estimase inițial.
 
120018764_3882604051756932_2934143886071680969_n
 
La scurt timp după dansul mirilor, am început să întreb în stânga/dreapta de mireasă, căci aveam în desfășurător diverse momente artistice care o vizau direct. Inițial mi s-a spus că este la baie, apoi că alăptează (avea și un bebeluș), mai apoi că a fugit până acasă, ca după multe întrebări, să aflu că atât mireasa, cât și mirele, au plecat acasă ... de tot.
 
Pentru noi, răspunsul primit a fost șocant!
Nu știam ce să facem, de cine și de ce să mai ținem cont, pe cine să mai pomenim etc.
Văzând însă cu câtă bucurie și chef de viață venise invitații la nuntă, ne-am zis:”oamenii aceștia mai au de stat aici minim 6 ore, și pare că sunt puși pe party. Atunci, party să fie! Vom fi aici cu ei, pentru ei, fără să luăm în seamă situația creată!”
Lumea era în extaz, pe mese ... și noi cu ei! Parcă eram la un majorat, invitații nu se așezau la mese nici măcar să mănânce.
 
Însă ... SURPRIZĂ!
În jurul orei 3.00, pe cine credeți că zărim în pragul ușii? Da, exact, mireasa a revenit, pentru a-i fi luat voalul. Toată lumea era bulversată, s-a lăsat liniște, și toți invitații s-au așezat cuminți la mese.
 
Chiar a fost o nuntă atipică, singura de acest gen din cariera noastră, și sperăm să rămână singura.
Dincolo de toate, important este că am avut cu cine să ne distrăm, și că nu a plecat toată lumea acasă.
 
Dragi miri, bucurați-vă din plin de petrecerea voastră!