Nicoleta & Bogdan: cu așa miri, nu ai cum să dai greș

Nunți - MC Geanina - 13.04.2020

Nu știm cum se face, însă 99% dintre oamenii cu care ne intersectăm pe partea de evenimente, sunt absolut minunați.

Ne ies în cale numai cupluri speciale, cu care rezonăm după doar câteva replici. În septembrie 2019, am participat la nunta unui cuplu delicios, cu care bineînțeles am rămas în relații de prietenie: Nicoleta și Bogdan.

69703396_2561868983833773_6188299432534999040_o

Le-am fost recomandați de către Restaurant Vulturul, au urmărit pe site/youtube ce facem, și ne-au sunat într-o duminică. Eram cam obosiți, după un eveniment ce abia trecuse, astfel le-a spun Florin (telefonic), verificăm disponibilitatea și revenim în cursul zilei. Nu au trecut două ore, Bogdan a și sunat (dn nou), rugându-ne îi spunem dacă suntem liberi, nu uităm de ei, nu dăm acea dată altor clienți, căci ei ne vor musai la nunta lor. Era în stare ne ceară adresa și vină semnăm și contractul, eventual.

Bineînțeles astfel de situații ne fac mândri până la cer și apreciem vedem cu câtă bucurie ne aleg mirii cu care colaborăm. Nu au trecut două zile că ne-am și întâlnit, toți patru, după cum ne este obiceiul. Nicioadată nu acceptăm semnăm un contract fară a cunoaște mirii înainte. Este important ne placem reciproc, discutăm și vedem gândim la fel în ceea ce privește ziua cea mare.

Niciodată nu ne-am considerat superiori față de mirii noștri, niciodată nu am așteptat tratament preferențial de la nimeni, la nici un eveniment, însă spunem sincer, la primul impact cu Nicoleta și Bogdan, ne-am simțit foarte speciali. Ei ajunsese primii la întălnire, iar în momentul în care am ajuns, li s-a înseninat privirea. Ne priveau continuu cu admirație și ne ascultau cu așa mare atenție, de parcă erau niște copii cărora li se citește povestea preferată. Ne-au ascultat toată prezentarea din respect, însă abia așteptau concluziile finale, iar tot ce conta pentru ei era vadă contractul semnat. Oricum, de când aflase de noi și până ne vedem, cercetase site-ul, canalul youtube și toate clipurile posibile. Pentru liniștea lor, aveau nevoie doar de confirmarea noastră vom veni la nunta lor.

Ar fi fost culmea nu acceptăm colaborăm cu așa oameni frumoși.

Nunta lor a avut loc pe 8 septembrie 2019, într-o zi de duminică, la Restaurant Vulturul, unde stiți bine că ne simțim ca acasă.

Mulți miri se tem de nunta organizată în zi de duminică, pe motiv mare parte dintre invitați lucrează a doua zi și nu vor sta prea mult la petrecere. Și mirii noștri s-au temut de acest lucru, dar i-am asigurat nu au de ce își facă griji. Noi suntem de părere acesta este doar un mit: cine dorește fie alaturi de miri și petreacă din toată inima, o poate face și marțea, și joia și duminica.

spunem și de nuntă?

Pfoai!!!

În 12 ani de nunți, nu am întâlnit mire & mireasă care chiuie mai mult și mai tare decât mine. Nicoleta și Bogdan au fost SENZAȚIONALI. Implicarea lor s-a văzut pe ringul de dans, unde nu aveai loc să arunci un ac. La un moment dat, au trecut amândoi la pupitru lângă Florin și au dansat de acolo: jos pălăria!

92789850_156019019112196_1100121594736410624_n

 Invitații au stat până la final, după cum am intuit. S-a ras, s-a și plâns (de emoții), dar a fost o nuntă reușită, pe sufletul lor și pe sufletul nostru. Nașii deasemenea, extraordinari: plini de umor, alături de miri întreaga seară, mereu cu zâmbetul pe buze ... bine, nașul a cam chiulit, dar îl iertăm. Cerem revanșă.

dea Domnul ne iasă în cale doar miri precum voi doi, dragilor!

Cu așa miri, nu ai cum dai greș. pupăm, sunteți în inima noastră

PS: pupici lui David!